sâmbătă, 26 martie 2011

Ma enerveaza...

La culme oamenii care nu au un stil al lor si copiaza cate ceva de la fiecare. Spre exemplu, de ce v`ati apucat, fratie, sa scrieti cu apostrof? Adica, prima data, se uitau crucis cand scriam cu apostrof in loc de cratima si acum, poc, scriu si ei cu apostrof... si daca`i intrebi, ce crezi? Mi`e mai usor, vere... O sa fac jurnalu` cacatului, "vere", sa stii cum sa te caci ca mine... Pacat ca mereu, dar absolut mereu, vor fi cu o zi in urma...

4 comentarii:

  1. Hai s-o fac original:

    Felicitari,pentru jurnalu(apostrof) tau online,recunosc,scrisu(apostrof) dumitale e unu(apostrof)neconventional..lasa-i pe cei de ieri,la stadiul de alalteri..ca oricum nu pricep nimic.

    RăspundețiȘtergere
  2. poti s-o interpretezi ca a fi "copiat" sau ca ar fi invatat ceva de la cineva. ce e rau in a invata ceva de la cineva? incerci, si daca vezi ca e mai simplu folosesti si tu. unde-i problema ca ar fi cu o zi in urma sau chiar cu ani?

    sa ma enerveze asa ceva? de ce? daca-i mai simplu si ptr. el, si a depistat int-un tirziu si el asta....sa-i fie de bine si sa foloseasca sanatos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. daca tu consideri ca e invatat de la cineva, atunci nu e rau. dar daca eu consider ca e copiat, atunci nu e original, iar mie nu imi plac falsurile. :D
      sa foloseasca sanatos, dar sa nu isi atribuie si drepturile de autor. :D

      Ștergere