luni, 16 mai 2011

Barbatii`s prosti, iar femeile`s curve...

Nu generalizez, bineinteles, nu afirm ca toti barbatii`s prosti si toate femeile`s curve. Doar ca exista acest procent ingrijorator, in opinia mea, care zice asta.

Toti barbatii`s atrasi de pisde proaste si blonde. De ce? Pentru ca le pun mai usor pisda pe fata si, ca atare, sunt mai virili asa. Toti se uita la "bucati" din astea carora nici macar nu le`as arata falusul daca as fi barbat. Ba baiatule, si cand te uiti ce mecla au, jur ca ti se ofileste orice ai avea tu intre picioare. Se usuca si cade. Deci, nu glumesc. Sunt tot felu` de cybergirls destea cu ruj si pe frau` buzei superioare si pe dinti si pe lueta (aka omusor) si in masele si pe hioid. Iar barbatii, ce crezi? Au balele impletite`n barba. Adicatelea, vreau sa zic, nod facute. Si, de parca asta nu ar fi suficient, gandesc doar cu, asa`numitu` penis. Pentru ca ei, cand vine vorba de pasa, n`au creier. Punct.

Femeile, in schimb, sunt curve. Ne vopsim blonde pentru ca barbatii, genetic vorbind, sunt atrasi de blonde si de tot ceea ce e mai prost intr`o femeie. Si`atunci cum ar putea un barbat sa treaca de aparentele astea? Ma coi, sa stii ca o femeie poate fi frumoasa/buna/interesanta si daca nu i se vede si anume anusu`. Asta ca sa nu zic ca mai exista si creier, minte, principii etc. Iar daca un barbat vede doua pisde pe strada, la fel de bune, la fel de frumoase, pentru ca, daca nu stiai, exista o diferenta incredibil de mare intre buna si frumoasa, bineinteles ca, prima pe care o sa o zareasca este... aia blonda, ai ghicit. Dar, femeile, cum sunt proaste, au impresia ca, cu cat ii pui mai repede unuia pisda pe fata, cu atat esti mai tare, nicidecum tarfa. Nu, cum, tarfa?!

Aaa, sau mai vezi cate un pielea falusului, desta, garbavit, amarat asa, care viseaza la cine stie ce starleta porno. Ma, pai nu te`apuca ma, crizele? Dupa ce ca e vai mortii lui, mai si spera la o asemenea tarfa de lux. Ba, si ce e mai surprinzator, e ca sunt o groaza de copii destia fugiti de`acasa care viseaza la vila playboy sau fetite destea scapate din mainile parintilor care`si arata toate partile anatomice, of corz, foarte dorite de cei pe care noi ii numim barbati. 

Si, bineinteles, ca sar de la una la alta, ca intotdeauna si, tot mentionand mai devreme de ele, domnisoarele cyber, mi`am adus aminte ca acum se poarta sa fii roacher. Adica emochizii de ieri, sunt  hipsterii si roacherii de azi. In afara de cei, pe care, bineinteles ii respect si pentru munca pe care o depun zi de zi, dar si pentru muzica pe care o asculta. Cum spuneam, nu generalizez. Dar vezi gagici destea care vin la concerte dar, care, totodata, nu vor altceva decat sa suga si anume falusul, nicidecum sa vada respectiva trupa. Si vin in fuste pana la cur, pentru ca, repet, barbatii`s prosti iar atunci cand mai sunt si beti, e inimaginabil de amuzant sa stai in preajma lor si sa vezi un adevarat om batut in cap. Carnatilor!

Sa te uiti pe strada de acum inainte, sa imi zici daca n`am dreptate. Iar daca esti si tu vreun ciumpalac sa nu te astepti ca o sa ma intereseze parerea ta. Iar, la sfarsit, tin sa mentionez, ca nu toate blondele`s curve/proaste, asa cum nu toti barbatii`s prosti. Vrei exemple, iti pot oferi oricand.

Pana atunci...



6 comentarii:

  1. cybergirls...epic postul...aici ar merge melodia stupid girl-pink :)))))

    RăspundețiȘtergere
  2. ar merge sa ma impusc ca nu`i mai suport pe toti topitii astia:|

    RăspundețiȘtergere
  3. te-ai intrebat vreodata de ce te deranjeaza subiectul asta?de ce iti face atata placere sa scrii si sa caracterizezi in amanunt ceea ce de fapt nici nu ar merita? te-ai intrebat cum de gasesti timp sa te gandesti la ceea ce ai insirat aici? stii, ptr. oamenii care au ce le trebuie si au invatat sa-si procure CAT LE TREBUIE, lumea asta pe care o descrii tu devine inexistenta. nu-i deranjeaza. pitipoance, cocalari sau cum ii numesti tu, e treaba lor, e viata lor, si sunt liberi sa si-o aleaga si sa si-o traiasca asa cum vor iei. ce atata problema cu curvele? ce atata ofticare cu care l-a care s-ar uita, caruia nu i s-ar scula, ca mecla lu cutare te-ar face asa si pe dincolo.....cum de ai timp de asa ceva? cum de ai cap ptr. asa ceva?

    nu-i mai inteligent sa inveti sa-ti procuri de ceea ce ai nevoie? nu-i mai inteligent sa inveti sa si respecti ceea ce ai procurat, ca sa ai nu doar azi, ci oricand ai nevoie? crezi ca aruncand cu cuvinte si descrieri ca, curve, cocalari si mai stiu eu cum...rezolvi ceva?

    de ce n-am eu problema asta? de ce nu ma deranjeaza pe mine ceea ce fac sau nu fac altii? de ce nu ma cobor pana acolo sa injosesc femeile in a le califica a fi curve sau pe barbati curvari? de ce stiu sa-mi vad de viata mea si stiu sa-i las si pe ceilalti sa traiasca asa cum gasesc ei cu cale?

    vrei sa-ti raspund? ptr. ca nu duc lipsa. ptr. ca am invatat sa accept. si ptr. ca m-am descotorosit de prejudecati.

    de ce-s prosti in definitiv barbatii? si de ce ar fi femeile curve?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 1. Ma intereseaza mai multe subiecte, nu numai asta. De ce? Pentru ca, in cazu` in care nu ai observat, 90 % dintre oameni sunt ca cei pe care i`am descris eu, +/- alte caracteristici.
      2. Postul e de aproape 3 ani, corect ar fi "aveam timp" pentru ca, dupa cum observi, nu prea am mai scris pe blog.
      3. Am cap pentu nici nu iti inchipui cat de multe lucruri. Si idei pentru si mai multe. Timp nu prea am,
      4. Nu arunc cu cuvinte, nu jignesc, nu spun ceva ce nu este adevarat.
      5. Consideri ca te injosesti daCA CAlifici o femeie ca fiind curva? Eu consider ca spun doar adevarul. Altfel, nu as face`o curva.
      6. Nu inteleg de ce tot sustii ca am prejudecati... Repet, nu e o idee eronata, pe care mi`am facut`o fara sa cunosc faptele=> nu e prejudecata...
      7. Felicitari pentru ca ai reusit sa te "descotorosesti" de "prejudecati". Te apreciez pentru ca poti sa faci abstractie de lumea in care traim. Din pacate, eu nu pot. Sunt peste toti si eu nu vreau sa fiu nevoita sa interactionez cu oameni fara creier. :D
      8. Iar la ultimele 2 intrebari, daca as avea talent, as putea sa scriu o carte. Sau sa incep o polemica pe care nu cred ca am termina`o prea curand. :D

      Ștergere