vineri, 17 iunie 2011

Despre...

Durerea`n penis... Asta`i una dintre zilele alea in care iti vine sa pierzi timpu`, sa nu te mai gandesti la ce ai de facut maine, sa nu mai urmaresti intocmai lista de pe telefon sa stii ordinea lucrurilor pe care le ai de rezolvat, sa nu te mai gandesti la examene, la cum o sa stai, cel mai probabil, pe banii alor tai si dupa ce termini facultatea, la ce naspa`s oamenii si ce tari sunt animalele...

Azi e una dintre zilele alea in care iti vine sa o freci, da` la modu` grav, iti vine sa stai toata noaptea sa te uiti la stele fara sa te gandesti ca ai de invatat a doua zi, e una dintre zilele in care iti vine sa te sui in primu` tren care pleaca din gara, cu un ghiozdan in spate in care sa ai doua sandvisuri, o bere, o carte buna si niste casti sa asculti muzica... asta`i zi din aia in care ai chef de o companie cu care sa bei o bere, sa bantui, sa razi ca tampitu`, sa faci caterinca, sa faci misto de oameni si de pisdele proaste, sa fumezi o tigara si sa tragi din ea de parc`ar fi ultima... asta`i una dintre zilele alea in care esti boem, in care iti place natura si cerul instelat, in care iti place sa asculti eric clapton si scorpions, sa lasi de`o parte metalele negre... e o zi din aia in care vrei sa lenevesti, sa nu te mai gandesti la toate chestiile aparent marunte, dar care necesita timp, rabdare, chef... asta`i una dintre zilele alea in care ai mai vrea sa fii in liceu si sa o freci toata ziua... in care lumea era frumoasa pentru ca tu erai frumos... nu dadusei de toata nimicurile astea care adunate devin un "ceva" oribil... o zi in care viitoru` era promitator, planurile erau marete...

O noapte in care iti iei o patura, o asezi pe iarba si adormi uitandu`te la stele... si mai iei cate`o gura de bere din cand in cand, in timp ce fumezi o tigara...
 
That`s the shit my friend...

http://www.youtube.com/watch?v=4O_YMLDvvnw&feature=related


12 comentarii:

  1. sa ne delectam neuronii cu aceasta minunata melodie pentru durerea-n falus ca sa te citez :)))

    http://www.youtube.com/watch?v=Mhwi4yyN5S8

    RăspundețiȘtergere
  2. chiar nu stiam ce ma doare..merci,e primul tratament ce il explici :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Aia e gogule (rudolf) melodia pentru durere`n penis:-<

    RăspundețiȘtergere
  4. Iar tu sa taci ca ar fi grav sa te doara acolo:)) poate, acum ca ti`a mai venit mintea la cap o sa te doara si pe tine, metaforic vbind>:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. =))) Logic numai in metafore o ardem.

    RăspundețiȘtergere
  6. absolut:)) avem si noi un statut de pastrat:)) ca doar nu suntem copiii nimanui:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Cam asa au gandit toti care au dat bacul anul acesta. Zilele astea despre care vorbesti cu caterinca si alte prostii despre care scrii sunt asemanatoare cu zilele unor mici afaceristi manelizati la maxim. Acestia fumeaza in parc ca deh doar trebuie sa fumezi la aer curat ca sunt mai smecheri decat toti, fac baza de niste fete care nu au cea mai vaga idee de ce se intampla cu ele si cam in aceasi situatie te afli si tu domnisoara, intr-un mare vid. Cand generatiile noastre vor invata ca o carte buna nu este facuta sa o porti dupa tine de forma ci este pentru a te educa sa fi om, dar lasa ca intram in altele care nu sunt la moda si care necesita gandire. Cand zisesi de carte parca imi imaginai ca citesti pe Raduleasca. Noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  8. @eu.
    Nu vad legatura intre Bac si ceea ce scrie domnisoara. Asta in primul rand.
    In al doilea rand, dat fiind faptul ca traim intr-o tara libera si democrata,avem privilegiul superm de a alege cum sa vorbim despre zile, sau mai mult, uimitor, cum sa le traim.
    In al treilea rand, conexiunea dintre fumatul in parc si "micii afaceristi manelizati" si a face baza de niste fete ma depaseste. Nu este de datoria mea, sau a lui X, Y sa le aducem pe aceste fete cu picioarele pe pamant. Fiecare isi traieste viata cum vrea si dupa cum poate. E simplu. Se mai numeste si selectie naturala.
    Cat despre carti, nu e cazul sa intram in aceste discutii. Sunt total de acord ca o carte educa, insa exista doua conditii importante: sa o citesti si sa o intelegi. Ati cam sarit peste acest pas.
    O noapte frumoasa!
    Si dupa cum ar spune Pittis "Sunt tanar, doamna,buna seara!"

    RăspundețiȘtergere
  9. @eu:
    In primul rand, tin sa mentionez, ca dumneavoastra nu prea stati bine cu limba romana. Si`apoi, ma intreb, ati trecut de bac, daca tot il invocati, fara nicio legatura cu textul?
    In al doilea rand, nu ne cunoastem, nici nu imi doresc sa ne cunoastem, ca atare, nu vad motivul pentru care ma jigniti, luand in considerare, repet, ca nu stiti sa scrieti. Si, cu toate acestea, va vorbesc cu dumneavoastra pentru ca, pe mine, parintii mei m`au educat sa salut si femeia de servici.
    Tin sa mentionez ca nu am datoria si nici macar placerea sa educ niste copii. De`asta au parinti, de`asta au scoala etc.
    Iar in ceea ce priveste cartile, stimate necunoscut, nu cred ca stiti sa va exprimati. Pentru ca dumneavoastra cred ca nu ati inteles ca o carte trebuie inteleasa, ceea ce nu pare a fi cazu` la dumneavoastra.
    Cu respect,
    Va doresc o noapte cat mai placuta!

    RăspundețiȘtergere
  10. @Anca:
    Cat adevar! Pacat ca necunoscutul oltean nu se situeaza pe aceeasi lungime de unda cu noi.

    RăspundețiȘtergere
  11. Wow..nu intru cateva zile la tine pe blog,Iulia..si deja se aduna amatori sa isi dea cu parerea.

    Incepi sa nasti pasiuni:patimase :))

    RăspundețiȘtergere
  12. Se intampla, mai ales cand sunt oameni din astia fara viitor care nu pot dormi noaptea din cauza "marelui meu vid" :)))

    RăspundețiȘtergere