joi, 9 iunie 2011

Si iote asa...

Se duce pe pielea penisului tot ce visezi in clasa a doispea. Lumea e a ta, stii... atunci, la sfarsit, esti doar tu, tu si restul lumii. Si`acum esti tu impotriva lumii. Si, parca iti mai doresti macar o singura data sa ai lumea la picioare, sa nu te mai certi, sa fie totu` atat de roz incat sa iti doboare retina. Parca iti mai doresti macar o data sa ti se para doar ca lumea`i de cacat... sa crezi in continuare ca la facultate viata`i altfel. Ca lumea`i altfel. Si apoi cand iti iei "viata in maini" sa iti dai seama ca de fapt ea te`a luat pe tine... prin penis. Direct! 

Iar ce e si mai de cacat e ca sistemu` asta imputit te lasa sa iti iei avant. Sa iti faci planuri... sa ai totu`n maini. Iar cand te inalti, iti da cu ranga`n teasta si, poc, cazi. La pamant... si cine cacat te mai ajuta sa te ridici? Pentru a mia oara... parca iti vine sa lasi totu` cu curu`n balta si sa nu te mai ridici. Si`apoi te gandesti, ba, stai, ca pot mai mult de atat. Si stii ca poti, da` nu aici. Stii ca ai potential, stii ca ai aia doi, trei oameni de langa tine care te vor sustine mereu, de oriunde ar fi, care vor fi langa tine indiferent de ce decizie proasta vei lua. Dar parca, la un moment dat, te saturi si nu mai poti tu pentru tine sa faci ceva. Si`atunci iti bagi picioarele`n tot, te afunzi in propriu` cacat si te ineci acolo. Si nu e mai bine decat mii de vise aruncate, decat atatea planuri, decat increderea asta inutila in oameni, decat pozitivitatea asta efectiv imbecila?

Si, cand ajungi in lumea larga iti dai seama ca, de fapt, nu e nimic asa cum ai visat. Prietenii cu care ai terminat liceu` nu mai sunt. Mai e unu doar... si ala ratacit... si ti se face un dor de el cateodata, iar el e plecat acum... da` macar stiai ca e la zece minute distanta si ca daca aveai chef de o bere el zicea... hai la mine. Si ma duceam. Si parca o ora, doua, era totu` altfel. Acum, in schimb, mi`as arunca telefonu` in dambovitz si m`as muta in iglu. Definitiv!

No more people! 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu