miercuri, 3 august 2011

Pe principiu` "People are such liars"...

Pentru ca oamenii`s indecisi, amice, chiar si la o varsta inaintata... oamenii nu stiu ce vor, ori mie nu`mi plac tracasarile inutile si ipocrizia de care ma lovesc zilnic, mai mult sau mai putin. Mie`mi place sa stiu cum stau lucrurile, daca`s albe sau negre, nu gri...pentru ca, pentru mine, nu exista gri... exista certitudini, sinceritate, comunicare, incredere si, cel mai important, respect. Aspecte care, observ, cu fiecare zi care trece, ca lipsesc cu desavarsire la multi dintre noi. Din pacate...

Iar eu sunt sictirita sa tot dau de oameni cu care nu pot purta o discutie pentru ca, pentru ei, nu exista notiunea de comunicare. In concluzia tuturor, tot eu sunt aia fraiera. Si`o sa ajung, la un moment dat, cand o sa imi bag picioarele in toti oamenii astia si o sa raman singura. Da` parca`i mai bine singur decat sa ma enervez zilnic si sa`mi fut creierii degeaba. Sa fiu invinovatita mereu ca nu fac aia bine, ca`s nehotarata, ca`s "de neinteles", ca imi bat joc de sentimente sau, mai al dracu`, ca ma doare`n cur de ce cred oamenii sau de sentimentele lor. In conditiile in care, asa cum am scris de multe ori, as fi capabila sa`mi tai mana dreapta pt oamenii care merita si sa invat sa scriu cu stanga. Si poate ca tocmai asta e un defect, cand incerci sa faci totu` bine, cand iti doresti atat de mult sa ii fie bine omului la care tii incat o dai in bara, incat iti doresti macar o data sa mai ai saispe ani sa te doara`n cur de tot. Sa stii ca macar atunci nu te lasau ai tai sa te duci la mare si gata. Nu ca acum, sa imi fut creierii aiurea ca fac asta si`n doua minute sa apara altceva care sa`mi dea toate planurile peste cap.

M`am saturat sa existe incertitudinea asta permanenta si lipsa de comunicare dintre oameni. Sa trebuiasca sa intuiesc eu ce gandeste altu`, sa trebuiasca sa fac ceva pentru cineva si acel cineva sa nu aprecieze, ba mai mult, sa dea vina pe mine ca`s "de neinteles". Ma cac pe ea de neintelegere si pe increderea pisdii care lipseste cu totu` de peste tot. Pe asteptarea asta continua ca poate, macar de data asta, o sa ajungem la un consens. Penisu` consensului. 

Ma retrag in iglu` meu imaginar cu pinguinu` meu imaginar si refuz, de azi inainte, sa mai iau contact cu oamenii... orice fel de contact...



13 comentarii:

  1. oamenii sunt caini ba...defapt ce spun,jignesc cainii care sunt cu adevarat cel mai bun prieten al omului,si totusi nu as gasii o comparatie suficient de elocventa pentru ce se intampla cu lumea din jur :|....oamenii nu au scrupule...stii cum e survival of the fittest

    RăspundețiȘtergere
  2. Oamenii`s de cacat ba si, de fiecare data, am impresia ca sunt eu aia de cacat ca nu inteleg anumite aspecte... da`, plm... traiasca iglu` meu imaginar si pinguinu` meu mic si dragut...

    RăspundețiȘtergere
  3. eu n am un prieten imaginar,macar ai unde sa te retragi :),vreau si eu unul mititel sa-mi vorbeasca in ureche :D

    RăspundețiȘtergere
  4. fa`ti si tu unu` in ureche ca mine:-<

    RăspundețiȘtergere
  5. ca al tau de dragut nu o sa fie niciunul :))

    RăspundețiȘtergere
  6. degeaba e ba dragut daca lumea`i de cacat:-< par schizofrenica daca vbesc cu el in public:))

    RăspundețiȘtergere
  7. :)) e cu dus si intors,daca cei din jur nu-l vad nu esti tu de vina,sunt ei dusi cu capu :))

    RăspundețiȘtergere
  8. o sa ma interneze astia la 9 sa ma imprietenesc cu moise 8-> si`asa`s fanu` lui nr. 1:)) lumea`i nebuna, nu eu ca vbesc cu prietenu` meu imaginar:))

    RăspundețiȘtergere
  9. lumea chiar e nebuna,prietenul tau imaginar o face doar mai suportabila....si oricum gandeste te la 9 e liniste si pace :))

    RăspundețiȘtergere
  10. pai eu ce ziceam, e moise si e fun:D si e liniste:))
    trebuie sa ii gasesc un nume prietenului mei din ureche pentru ca trebuie sa ii cunoasca pe bubu si pe marfi, ceilalti doi prieteni imaginari ai mei, si nu stiu cum sa`l prezint:))
    si`acum or sa apara iar stalkerii care or sa ziCA CA traiesc intr`un mare vid:(

    RăspundețiȘtergere
  11. "Ma retrag in iglu` meu imaginar cu pinguinu` meu imaginar si refuz, de azi inainte, sa mai iau contact cu oamenii... orice fel de contact..."

    :) e cel mai sanatos lucru. dar mai sanatos e cand te poti retrage intr-un iglu real, nu doar imaginar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. imi doresc, dar, din pacate, nu prea am cum. am vrut sa imi iau un pinguin, l`as fi iubit mult, dar cica nu indeplinesc conditiile pentru a avea unu` :))))

      Ștergere