duminică, 29 august 2010

Haleste oameni...


Fii atent... citesc azi intr`un anume ziar un articol scris de un anume pulencur care se crede un mare, da` mare destept: "Doctorul 'taie penis' poate profesa iar ca medic."

Ideea este urmatoarea: doctorul "taie penis" are cu mult, da` mult mai multe clase ca tine amice, cu mult mai multi ani de carte si de cultura, performanta la care nu cred ca vei ajunge tu vreodata din simplu` motiv ca inca esti la un ziar de duzina. Aha, ca bine zic.

Cum ma, sa iti permiti sa judeci un om despre care nu stii nimic, care are multi ani in fata ta si merita respectu` cuvenit pentru ca inainte sa se faca atata tam tam pe tema vai ce a facut x`ulescu, i`a taiat aluia organu`n trei, era un doctor apreciat si respectat si mai ales foarte cautat. Da` nu amice, ca romanu` nu`i roman daca nu scoate bancuri cretinoide, daca nu face glumite si daca atunci cand te prinde cu garda jos, nu`ti fute una`n cap. Pai nu e pacat sa schimbam noi cacatu` asta de tara in bine? Nu e bine sa traim in mizerie, sa ne indobitocim tot mai mult? E perfect... e ideal!!!

In fine, nu comentez despre activitatea domnului doctor, nici macar nu o sa imi exprim parerea in ceea ce priveste incidentu` respectiv, pentru ca nu sunt in masura, pentru ca mai am foarte mult pana sa ajung la anii dumnealui de carte. Nu comentez morala din toata aceasta intamplare. Comentez doar despre un x`ulescu care poate are terminata o facultate sau care poate n`o are ca dac`ar avea`o poate ar vorbi corect din punct de vedere gramatical. Ca deh, de`aia suntem si noi romani, nu? Sa ne vorbim si scriem corect limba.

Respectati`va fratilor, ca in stilu` asta nu ajungem nicaieri, stagnam daca nu cumva dam inapoi la cat de rai si de imbecili suntem ca popor. Daca ne putem numi popor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu