duminică, 29 august 2010

Pana la urma...

Citeam in aceeasi carte de care am pomenit acum cateva zile un citat din Biblie, rostit de Matei: "Eu insa va spun voua: cui te loveste peste obrazul drept, intoarce`i si pe celalalt."

Un fel de, plm, vine x`ulescu isi bate joc de tine sau te ia de prost da` ce conteaza cat timp tu esti un credincios notoriu, important e sa il lasi sa te ia de prost in continuare... cum ma? pai daca vine unu` la tine si iti da doi pumni asa de amuzament tu il lasi sa ti`l mai dea si p`al treilea? Nuuuu, nu e corect, dai si tu, te aperi ca pana la urma de`aia exista si expresia "in legitima aparare", nu?

Pana la urma, toti avem pacate... si daca fumam, injuram, bem, avem "podoabe" GEN bijuterii etc etc etc suntem pacatosi... pana la urma atunci cand avem probleme de orice fel de natura dam vina pe Barbos, iar cand ni se intampla ceva bun uitam de El... asta se numeste nerecunostinta din simplu` motiv ca uneori zicem "sa mor eu" sau "as vrea sa mor" fara sa ne gandim ca exista oameni care ar da orice sa mai aiba o saptamana de trait, care ar da orice sa se mai bucure de un rasarit. Iar noi, noi astia care avem posibilitatea sa vedem rasaritu` nu apreciem sansa pe care Barbosu` sau orice alta entitate divina ne`o ofera.

Cu alte cuvinte: "Spune`ti ca fiecare zi ce lumineaza e pentru tine ziua suprema; vei primi cu recunostinta ora pe care n`o vei mai spera."

Bagati la bibilica, da?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu