duminică, 29 august 2010

Stii...

Pe ce mi`e cel mai ciuda? Pe oamenii care se cred doctori si ei n`au nici in clin si nici in maneca cu meseria asta. Cand nu ne ducem la doctor pentru ca stim noi ca daca iei cutare medicament iti trece. Si suntem atat de nedocumentati incat nu constientizam ca exista o serie de alti factori care nu ne permite sa luam medicamente asa "dupa ureche". De`asta mi`e ciuda, ca sunt oameni care nu se gandesc la ceilalti din jur ca poate si ei sufera chiar daca nu se manifesta, sufera pentru ca nu suporta sa vada persoanele apropiate bolnave.

Ia gandeste`te cum ar fi sa traiesti fara X, unde X este una dintre cele mai importante persoane din viata ta. Ti`ar placea sa o vezi ca fuge de realitate? Ti`ar placea sa stai sa te uiti la ea cum nu se duce la doctor poate pentru ca ii e frica de un rezultat nefavorabil? Nu ti`ar placea, sunt convinsa... Si atunci te gandesti de ce rahat mai exista doctori... pentru ce, daca noi oricum fugim de realitate, daca noi oricum ne tratam singuri acasa cu ceaiuri si faringosept si eventual o icoana facatoare de minuni?

Stii cum se numeste? Lasitate sau poate egoism... pentru ca fugi de adevar si nici nu te gandesti la ceilalti...

De bucurat o sa ne bucuram impreuna, iar de luptat o sa luptam tot impreuna... pentru ca suntem oameni, si asta inseamna sa fii om... sa fii langa celalalt si atunci cand ii e bine, si atunci cand ii e rau...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu